dissabte, 12 d’agost de 2017

POP A FEIRA!

Encara que la gent pensi al contrari, l'autèntic pop a feira es serveix a Galícia sense patates, però jo, per fer una mica més de plat, el vaig servir com es fa a la resta de l'Estat Espanyol: amb patates...És un dels meus plats preferits...i aquest en concret, va esdevenir un dels sopars estrella de la setmana!


INGREDIENTS
Patates
Pop bullit
sal rosa de l'Himalaia
pimentó dolç de la Vera
OOVE

PREPARACIÓ
Triem unes patates ben maques i més o menys de la mateixa mida.


Les bullim amb pell.


Un cop cuites, les deixem refredar una mica, les pelem i les tallem a rodanxes.


Llavors agafem el pop bullit. Jo ja el compro bullit, i més concretament quantes potes ben carnoses i tendres.


Les talleu també a rodanxes...


...i col.loqueu una rodanxa damunt de cada tros de patata.


Condimentem amb una mica de sal rosa de l'Himalaia...


...i amb pimentó dolç de la Vera i un bon raig d'OOVE.


I a gaudir de valent! Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada