No puc tenir sobrassada a la nevera...si n'hi ha...la meva ment no para de pensar en receptes on poder-la utilitzar...És perdició total...Aquesta setmana, li va tocar el torn a uns panets...que van quedar d'allò més tendres i gustosos! Farcits de formatge...fan perdre el senderi!
INGREDIENTS
1000 grams de farina
640 ml d'aigua
un bon raig d'OOVE
50 grams de llevat de flequer
una cullerada de sal
3 cullerades soperes de sobrassada
Llet per pintar
PREPARACIÓ
En el bol de la KA, barregem la farina, l'oli, la sal, i el llevat prèviament dissolt en l'aigua tèbia.
Amasseu amb l'accessori ganxo fins obtenir una massa que es desenganxi de les parets.
Afegiu la sobrassada i torneu a amassar fins que estigui ben integrada.
Deixeu reposar la massa, tapada, durant una hora i mitja aproximadament, o fins que dobli el volum.
Llavors disposeu la massa damunt una superfície enfarinada, desgasifiqueu i dividiu en porcions.
Disposeu els panets damunt la safata del forn, i feu dos talls damunt de cadascún. Torneu a tapar i torneu a deixar reposar, fins que doblin altre cop de volum.
Pinteu amb llet i enforneu, a 190 graus, opció rebosteria, durant uns 20 minuts, o fins que estiguin ben daurats.
Un cop cuits, deixeu refredar damunt una reixa!!!
I a gaudir-ne! Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada